miniBB ®  
fqr.triplesix.nl Forum
 | Forums | Register | Reply | Search | Statistics | Manual |
FullQuickReply Bugreports/Feature requests fqr.triplesix.nl Forum / FullQuickReply Bugreports/Feature requests /

FQR werkt niet in Baggerlayout v2009?

Page  Page 1 of 2:  1  2  Next »  
Author RacerDKB
Registered
#1 | Posted: 8 Mar 2009 15:42 
Ligt het aan mij, of werkt FQR niet met Baggerlayout 2009?

Hij blijft maar hangen op FQR Busy...

Author Lynx666
Admin

#2 | Posted: 8 Mar 2009 17:52 
Dat kan heel goed. Het is feitelijk een nieuwe template, dus daar zou dan nog eens apart ondersteuning voor ingebouwd moeten worden.

Was ook wel hard nodig dat de baggerlayout een upgrade zou krijgen. Wat een draak van een code zat daarin zeg...pfff. dat het nog enigszins presteerde .

Author mcDavid
Registered

#3 | Posted: 12 Mar 2009 21:00 
Ik zit even dat topic door te lezen.

Blijkt dat die gozert <div> tags nest in <a> tags Mja dat zal de performance ten goede komen!

Author Lynx666
Admin

#4 | Posted: 13 Mar 2009 19:50 
Standaarden? Niet voor D. hoor

Author Hoi
Registered
#5 | Posted: 15 Mar 2009 15:25 
Ik vroeg me dus zo af he
Stel FQR werkt met de nieuwe layout
Er zit nu dus zo'n adblock detect script in.
Ik zet dus Javascript met Yesscript op *fok.nl uit => Quickquote van fok werkt dus niet meer
Als ik dan FQR aanzet gaat de QuickQuote dan wel werken?
Bijkomend voordeel is dan ook als het werkt dat je geen last meer hebt van header detect scriptjes

Author Lynx666
Admin

#6 | Posted: 15 Mar 2009 19:35 
Er zijn 2 verschillende QuickQuotes in de (huidige) baggerlayout; Beiden worden gestuurd vanuit de FQR, maar bij de ene genereert de FQR zelf de quote, en de andere haalt de quote op van de FOK servers.

Beiden zouden dus moeten werken aangezien ze beiden niet via de javascript van FOK lopen. Tevens heeft de laatste BETA al geen last meer van header detectie scriptjes.

Author QyRoZ
Registered

#7 | Posted: 15 Mar 2009 20:08 
Hmm. Nu kan je de oude niet eens meer kiezen. Stom.

Author mcDavid
Registered

#8 | Posted: 15 Mar 2009 21:18 | Edited by: mcDavid 
Tering... Ik zie dat die nieuwe versie nu live staat. Maar de performance is er niet echt beter op geworden De adviezen om silverlayout te kiezen om de traagheid te ontlopen vliegen om je oren!

En maar firefox de schuld blijven geven... ipv zijn miljoenen geneste tables...

-edit-
Ik zet tegenwoordig mijn user-agent als die van de googlebot, krijg je text-only layout

Author QyRoZ
Registered

#9 | Posted: 16 Mar 2009 06:43 
Danny:
"Het ligt aan FireFox dat FOK! zulke bagger-code heeft"


Author Lynx666
Admin

#10 | Posted: 16 Mar 2009 07:01 

Dat krijg je als je IE(6) als uitgangspunt neemt bij het ontwikkelen. .

Author QyRoZ
Registered

#11 | Posted: 16 Mar 2009 19:49 
Nou. Als FQR niet meer werkt ga ik wel Google Chrome gebruiken.

Author King_of_cubes
Registered

#12 | Posted: 16 Mar 2009 21:23 | Edited by: King_of_cubes 
Volgens mij zit de nieuwe layout ook gevuld met allerlei scriptjes die adblockers aan gaan pakken getuige:
http://forum.fok.nl/topic/1267463
http://forum.fok.nl/topic/1267592
http://forum.fok.nl/topic/1267641

edit:
Nu met beeld.

Author QyRoZ
Registered

#13 | Posted: 17 Mar 2009 07:48 
Dus? Ik geef Danny geld dus heb daar geen last van.

Author MissBliss
Registered

#14 | Posted: 17 Mar 2009 15:53 
Gelukkig is silver er nog

Author mcDavid
Registered

#15 | Posted: 17 Mar 2009 20:53 
Heb hier nog geen enkele mededeling gehad, ondanks dat ik alles blok!

Page  Page 1 of 2:  1  2  Next » 
FullQuickReply Bugreports/Feature requests fqr.triplesix.nl Forum / FullQuickReply Bugreports/Feature requests / FQR werkt niet in Baggerlayout v2009? Top

Your Reply Click this icon to move up to the quoted message

:) ;) :P :D :o :+  

 ?
Only registered users are allowed to post here. Please, enter your username/password details upon posting a message, or register first.
 
 
  fqr.triplesix.nl Forum Powered by Free Forum Software miniBB ®